+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

A DEVELOMED Gyógytorna Stúdióban

  • felnőttek és gyermekek számára egyaránt nyújtunk terápiás lehetőségeket.
  • kortól és nemtől függetlenül, mindenkinek megtaláljuk a megfelelő terápiát.

Az általános gyógytornán kívül számtalan speciális terápiás módszert alkalmazunk, amelyekkel gyorsabbá, hatékonyabbá és színesebbé tehetjük a gyógyulás folyamatát. Hangsúlyozva a megelőzés fontosságát a preventív módszerek is eszköztárunk részét képezik.

Sokan megriadnak a gyógytorna szó hallatán, kétségbeesnek a szülők, ha gyermeküknek az orvos gyógytornát javasol. A célunk, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassuk és barátságos környezetben, kiválóan felszerelt körülmények között szerettessük meg a mozgást egészen fiatal kortól.

Terápiák és módszerek

A módszerek és technikák nevére kattintva részletesen megismerheti azokat!

Felnőtt

Gyermek / Tinédzser

Újszülött / Csecsemő

Orvosi konzultáció lehetősége

 

Filozófiánk

A gyógytorna egy változatos és élvezhető mozgásforma, amelynek eszközeit és módszereit folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy akik hozzánk járnak, megszeressék a mozgást és az alternatív mozgásformák a gyógytorna eszköztárának bevonásával részévé váljanak a mindennapi életüknek. Gyermekek esetében kifejezetten fontos, hogy már kora gyermekkortól szívesen mozogjanak. Emellett szeretnénk, ha a prevenciós mozgásformák is népszerűvé válnának.
Mindezek mellett a kialakult mozgásszervi problémák szakszerű kezelése, az állapotromlás megelőzése, a rehabilitáció megkönnyítése és a rekreáció mind olyan szolgáltatások, melyeket szakembereink segítségével mindenki megkaphat, aki átlépi a DEVELOMED Gyógytorna Stúdió kapuját.

Egészségközpontunkban minden terápiát egy mozgásszervi vizsgálat előz meg, melynek során áttekintjük a rendelkezésre álló diagnosztikai leleteket, orvosi szakvéleményt, kikérdezzük pácienseinket és egy mozgásvizsgálatot is végeznek gyógytornász szakembereink. Ennek alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési programot. A mozgásszervi vizsgálatokat végezhetjük egy-egy panasz kivizsgálása érdekében, de mozgásrendszer működésének feltérképezése, diagnosztizálása is lehet a vizsgálat célja. A legmegfelelőbb módszer kiválasztása érdekében előzetes konzultációt és vizsgálatot biztosítunk.

Kérjük tanulmányozza át stúdiónk házirendjét ezen a linken: https://www.develomed.hu/develomed_hazirend, illetve kisbabás kezelések esetén ide kattintva: https://www.develomed.hu/hazirend_develokid