+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

Sportsérülések rehabilitációja

Sportsérülések után összetett, többlépcsős folyamat vezet a maximális sportteljesítmény ismételt eléréséhez, ez a sportrehabilitáció. A diagnózis felállítása után a sérülés jellegétől és súlyosságától függően kell kiválasztani a megfelelő eljárást. A rehabilitáció már a sérülés bekövetkeztének pillanatától megkezdődik.

Ha műtéti beavatkozásra nincs szükség, akkor megkezdődhet a gyógytorna egészen az egészséges mozgáskép visszaállításáig. Műtéti beavatkozást követően pedig az orvossal egyeztetett protokoll alapján történik a rehabilitációs gyógytorna kezelés.


Ezt követően a rehabilitációs edzővel folytatódik az együttműködés, amíg az adott sportághoz szükséges izomzat készen nem áll a kellő terhelhetőségre.

Kapcsolódó témák:

gerinc, gerincfájdalom, medence, nyaki fájdalom, hátfájás, kisugárzó fájdalom, csontritkulás, oszteoporózis, testtartás, energizált tartás, gerincsérv, porckorong, végtag fájdalom, gyógytorna Győr, fizioterápia, ortopédiai szolgáltatás Győrben, rehabilitáció, gyógyterápia, McKenzie módszer, Schroth terápia, kineziotape, manuálterápia, manuális terápia

További érdekességekért kattintson ide:

https://www.develomed.hu/hasznos-tudnivalok/

Várjuk szeretettel, jó egészséget kívánunk!

Develomed Gyógytorna Stúdió – Győr