+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

Sokan megriadnak a gyógytorna szó hallatán, hiszen rendszerint valamilyen kellemetlen dologhoz kötik azt. Pedig ezek a módszerek pont arra hivatottak, hogy megszüntessék a fájdalmat és megkönnyítsék az ember életét.

A fájdalom megkeseríti életünket, szeretnénk minél hamarabb megválni tőle. Sokszor választja az ember a tüneti kezelést, hiszen elég bevenni egy fájdalomcsillapító pirulát, hogy gyorsan megszüntessük ezt a kellemetlen érzést. Sajnos ezzel a fájdalom okát nem szüntetjük meg, és újra meg újra vissza fog térni az életünkbe.

A gyógytorna arra hivatott módszer, hogy a szakorvosok által diagnosztizált mozgásszervi problémákat speciális technikák alkalmazásával megszüntesse, megőrizze a mozgásképességet és javítsa a mozgásfunkciókat. Fontos az izomegyensúly helyreállítása, az ízületi mozgásterjedelem normalizálása, a mozgáskoordináció javítása. A mozgásterápiát megelőzi a mozgásállapot vizsgálat, ez alapján történik az egyénre szabott, fokozatosság elvét követő kezelés.


Stúdiónkban minden korosztály számára megtalálhatóak a legmodernebb technikák. A prevenciótól kezdve a rehabilitációig készséggel segítünk a mozgásszervi problémákon. Színes eszköztárunk nagyban hozzájárul a mozgásterápia hatékonyságához.

Szolgáltatásainkról és alkalmazott módszereinkről bővebben ide kattintva olvashat.