+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

Császármetszéssel a világra

Gyógytorna stúdiónk két szakgyógytornásza, Pálinkás Anett és Hierholcz Ágnes sikeresen elsajátították a „ Császárvonal” projekt címre keresztelt kezdeményezést, melynek kitalálója két édesanya, Kiss Verus egészségügyi újságíró és Rákosi Dóra IBCLC gyógytornász.

A téma igencsak megérdemelte már a figyelmet, hiszen a természetes hüvelyi szülésnek kiírt gyermekáldás is bármikor átalakulhat császármetszéses hasi műtétté. Akár programozott, akár előre nem tervezett, a császármetszés folyamatára sokan nincsenek megfelelően felkészülve.

A Császárvonal-program a témával kapcsolatos részletes és hiteles információkat közvetíti az érdeklődök felé, fontos tudnivalókkal előtte és utána, a lélektani és fizikai következményekről, maradandó nyomokról, azok megelőzéséről illetve kezeléséről, eltüntetéséről is szól.

 

Ha érintett, szeretne többet megtudni, vagy már túl van a műtéten és érdekelné a hegkezelés menete, keresse fel bizalommal stúdiónkat, ahol gyógytornászaink készséggel állnak rendelkezésre.

A lényegi dolgokról a szerzők internetes oldalán is részletesen olvashatunk, sőt ingyenes alkalmazásuk letöltésével meg is könnyíthetjük a szülésre felkészülést és az azt követő időszak zökkenőmentes megélését.

Jó egészséget kívánunk minden kismamának!

Develomed Gyógytorna Stúdió