+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

Dorn terápia és Breuss masszázs

Az egymást kiegészítő, de egymástól függetlenül is alkalmazható két nagyon hatékony terápia

A Dorn módszer egy manuális ízületi korrekciós technika, melynek célja a fiziológiás helyzetek visszaállítása.

A Breuss masszázs pedig lágy, nyújtó fogásokkal hat a gerinc melletti tartóizmokra, porckorongokra.

Testünket sokszor tesszük ki aszimmetrikus terhelésnek, munkánk során akár több órát is töltünk egy rossz testhelyzetben. Gondoljunk csak bele egy keresztbe tett lábbal való tartós ülés után, hogy elgémberednek végtagjaink, milyen furcsa utána két lábon szimmetrikusan megállni, a tartásunk, statikánk, mennyivel másabb lesz.

Az egyenetlen terhelés következtében megváltozik az ízületek és az őket körülvevő lágyrészek statikája, működése, és kóros tartás alakulhat ki.

A Dorn módszer egy modern holisztikus non-manipulatív terápia, amely hatékonyan kezeli és korrigálja a különböző gerinceredetű és más ízületi fájdalmakat, blokkokat és elmozdulásokat.

A megelőzés és a terápia során is biztonsággal alkalmazható saját felelősségre, és már az első kezelés után érezhető a jótékony hatása. A kezelés során tanított önkorrekciós technikák által pedig még hatékonyabbá tehető a terápiás folyamat.

 

 

A Breuss kezelés a gerinc mentén végzett lágy masszázs, mely kiválóan alkalmas a hát izomzatában keletkezett blokkok oldására és lazítására, a gerincoszlop nyújtására, valamint a porckorongok regenerációjának segítésére.

A Breuss masszázs során alkalmazott gerincnyújtó technikák hatékonyan csökkentik a porckorongok terhelését, az alkalmazott orbáncfű olaj pedig segíti regenerálódásukat.

 

 

 

Ha problémával küzd, ne várjon! Forduljon hozzánk bizalommal!

Jó egészséget kíván Önnek a Develomed Gyógytorna Stúdió szakértő csapata!

 Kapcsolódó témák:

gerinc, gerincfájdalom, medence, nyaki fájdalom, hátfájás, kisugárzó fájdalom, csontritkulás, oszteoporózis, testtartás, energizált tartás, gerincsérv, porckorong, végtag fájdalom, gyógytorna Győr, fizioterápia, ortopédiai szolgáltatás Győrben, rehabilitáció, gyógyterápia, McKenzie módszer, Schroth terápia, kineziotape, manuálterápia, manuális terápia

További érdekességekért kattintson ide:

https://www.develomed.hu/preventiv-gerinctrening/

https://www.develomed.hu/mckenzie-modszer/

https://www.develomed.hu/hasznos-tudnivalok/