+36 20 966 2660 Kezelések telefonos időpontegyeztetés alapján! Várunk szeretettel! develomed@gmail.com

Core-stabilizáció

CORE

A Core-stabilizásció olyan speciális gerincstabilizáló tréning, mely segítséget nyújt instabilitás, ülő életmódból adódó gerincbántalmak, derékfájás, illetve műtét utáni rehabilitáció esetén.

Ahhoz, hogy a sérüléseket és a krónikus derékfájást megelőzhessük, valamint a sportolók teljesítményét fokozzuk, mindenképpen fel kell ismernünk, hogy a Core-izmok feladata az ágyéki gerinc stabilizálása egyes mozgásformák közben. Ez pedig nem csak ezen izmok erején, hanem a megfelelő időben, mértékben és módon történő kontrakciójukon is múlik.

A tréning során nagy hangsúlyt kapnak az eszközök, melyeken a Core-izmok segítségével meg tudjuk magunkat tartani. Rendelőnkben számos eszköz áll rendelkezésre mint például a pilates eszközök, fizioballok, függesztéses technikák és különböző egyensúlyozó eszközök.

Kapcsolódó témák:

gerincfájdalom, nyaki fájdalom, hátfájás, kisugárzó fájdalom, testtartás, energizált tartás, gerincsérv, porckorong, végtag fájdalom, gyógytorna Győr, ortopédiai szolgáltatás Győrben, gyógyterápia, McKenzie módszer, Schroth terápia, kineziotape

További érdekességekért kattintson ide:

https://www.develomed.hu/preventiv-gerinctrening/

https://www.develomed.hu/mckenzie-modszer/

Várjuk szeretettel, jó egészséget kívánunk!

Develomed Gyógytorna Stúdió – Győr